Knedlíky Láznička s.r.o
Knedlík patří k oblíbeným přílohám českých strávníků, plněné knedlíky představují kvalitní hotové jídlo s velmi krátkou dobou přípravy. Tajemství našich výrobků spočívá v kvalitních surovinách, které mícháme v poměru, který dodržovaly naše babičky při přípravě nedělního oběda.
Čerstvě umletou mouku dovážíme přímo ze mlýna, který se specializuje na tu nejnáročnější klientelu. Bramborové knedlíky vyrábíme skutečně z brambor. Pro plněné knedlíky používáme vysoce kvalitní uzenou vepřovou kýtu. Pečeme si vlastní pečivo, které je speciálně vyladěné pro knedlíky. To nám umožňuje vyrábět vynikající karlovarské a špekové knedlíky, které potěší oko i ústa. Ovocné knedlíky plníme kusovým ovocem.
Kouzlo domácí chuti knedlíků Láznička je zaručeno kombinací několika faktorů. Kromě kvalitních surovin je důležité ruční zpracování knedlíků. Aby byl výsledný produkt nadýchaný a kyprý, je nutné zvládnout sice jednoduchý, ale důležitý grif práce s těstem. A ten zatím nezvládne žádný stroj. Knedlíky kynou po přesně stanovenou dobu při dané teplotě a vlhkosti. Roky jsme testovali a zdokonalovali zdánlivě jednoduché postupy výroby.
Do našich knedlíků nepoužíváme žádné konzervanty ani potravinářská barviva.
Vyvracíme tak mýtus, že doma vyrobený knedlík je lepší než ten koupený.
Ověřte si, že u nás je tomu naopak.
Novinky
-
Začala sezóna jahodových knedlíků
14.6.2021Jahodové knedlíky – to jsou z našich ovocných knedlíků ty nejoblíbenější. Jahodové knedlíky Láznička vyrábíme z čerstvě sklizených plně vyzrálých českých jahod. Jahody nakupujeme přímo z plantáže od společnosti Kunratické jahody. Nabídka jahodových knedlíků je časově omezená na dobu sklizně jahod, což je obvykle od začátku června do cca poloviny července. Letos je to o trochu později, museli jsme počkat, až jahody dozrají… :-)
-
Domov, to je knedlík.
22.1.2021
Domov, to je knedlík. časopis Food únor 2021, strany 90 až 95
V únorovém čísle časopisu Food najdete na šesti stránkách "ochutnávku" receptů z Velké knedlíkové kuchařky. Stručné zhodnocení kuchařky jsme převzali na web Velké knedlíkové kuchařky a najede je na https://www.velka-knedlikova-kucharka.cz/recenze-knihy -
Knedlíková bible
20.1.2021Knedlíková bible, časopis Apetit, únor 2021, strany 74 až 81
V únorovém čísle časopisu Apetit najdete na osmi stránkách "ochutnávku" receptů z Velké knedlíkové kuchařky.
Stručné zhodnocení kuchařky jsme převzali na web Velké knedlíkové kuchařky a najdete je na https://www.velka-knedlikova-kucharka.cz/recenze-knihy -
Velká knedlíková kuchařka
10.10.2020Zahájili jsme předprodej publikace Velká knedlíková kuchařka. Takto přehledně popsané recepty na knedlíky na jednom místě na trhu ještě nebyly! Knedlíková kuchařka je poklad, který najde využití v každé domácnost.
-
Zahájili jsme prodej švestkových knedlíků
19.8.2020Zahájili jsme prodej švestkových knedlíků z bramborového těsta. Jedná se o tradiční jídlo české kuchyně, oblíbené u dětí i dospělých. Nabídka je omezená na dobu sklizně švestek, tj. typicky od srpna do října.
-
Rozhovor v magazínu KPCG
9.8.2020V letním čísle magazínu KPCG byl otištěn rozhovor s majitelem společnosti Knedlíky Láznička s.r.o.